Keresse szolgáltatásainkat egyéb csatornáinkon is

Informatikai szolgáltatások kis- és középvállalkozások számára.

Bővebben

Munkaállomás és számítógép

Munkaállomások igény szerinti elkészítése, szerelése, javítása.

Adatmentés

Teljeskörű adatmentés, felhőbe, adattárolóra.

Hálózat és szerver

Hálózat és szerver kiépítés, karbantartás és üzemeltetés.

Szoftver, hardver és hálózati szolgáltatások, munkaállomások és szerver kiépítés, szerver üzemeltetés és karbantartás.

Read More

Konzultáció ütemezése

SZEMÉLYRE SZABOTT TERVEZÉS

GYORSASÁG ÉS MEGBIZHATÓSÁG

ÉLVEZZE VÁLLALKOZÁSÁT

MIÉRT MINKET?

Egyeztessen egy időpontot, egyik munkatársunkkal. Ezen a találkozón szeretnénk megismerni az Ön üzleti tevékenységét és a technológia hátterét, és nem utolsó sorban azt is szeretnénk, hogy megismerjen minket.

EGYEDISÉG ÉS MINŐSÉG

Értékesítési munkatársa az egyik projektmérnökünkkel együttműködve személyre szabja tervet készít, hogy elkerülje az informatikai problémákat, és kiváló működési hatékonyságot biztosítson.

BIZZON BENNÜNK

A legújjabb és legjobb hálózati megoldásokat biztosítjuk, konfiguráljuk rendszerét megbízható gyakorlat szerint, így biztosítva, hogy rendszere hosszútávon teljes kapacitáson működödjön.

FRUSZTRÁCIÓMENTES HASZNÁLAT

Most már arra összpontosíthat ami a legfontosabb a vállalkozásának. Embereink és rendszereink mindig figyelik az informatikai szükségleteket, hogy maximalizálhassa idejét.

    Az informatikai partner kiválasztása nehéz feladat, mivel nagy kockázattal járhat. Gondolj csak egy pillanatra bele, milyen felelőséggel jár, hogy egy informatikai cégnek hozzáférést biztosít adataihoz. Ezért a döntéshozatal folyamatnak hasonlóan kiterjedtnek és komolynak kell lennie, ugyan úgy mint egy pénzügyi vezető felvételének.